Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Helvetet" by Dr. Jaerock Lee ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Helvetet

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Helvetet
  • Author : Dr. Jaerock Lee
  • Release Date : January 20, 2016
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 11599 KB

Description

Än idag visar Gud dig att Han lever och att Bibeln är sann genom att manifestera samma mirakler, tecken och andra underbara kraftgärningar som finns nedskrivna i Bibeln genom sina mest lojala och trofasta tjänare. Trots mängder med bevis pÃ¥ Hans gärningar finns det fortfarande dem som inte tror. Därför visar Gud sina barn himlen och helvetet, och uppmuntrar dem att vittna om vad de har sett över hela världen. 

Kärlekens Gud har ocksÃ¥ uppenbarat himlen och helvetet för mig i detalj och uppmanat mig att proklamera budskapet över hela jorden dÃ¥ Kristi andra tillkommelse är väldigt nära. 

När jag delade budskapet med de tragiska och upprörande scenerna i nedre graven som tillhör helvetet, såg jag hur en stor del av min församling skakade av bedrövelse och brast i gråt över de själar som får de fruktansvärda och hemska straffen i nedre graven.

Ofrälsta själar stannar bara i nedre graven tills det är dags för domen vid den stora vita tronen. Efter domen kommer ofrälsta själar antingen hamna i eldsjön eller i svavelsjön. Straffen i eldsjön och sjön som brinner med eld och svavel är betydligt hemskare än de i nedre graven.

Jag skriver vad Gud har uppenbarat för mig genom den Helige Andes verk baserat på Guds ord i Bibeln. Denna bok kan kallas ett uppriktigt kärleksbudskap från vår Gud Fader som vill frälsa så många människor som möjligt genom att låta dem i förväg få veta om de eviga kvalen i helvetet.


Free Download "Helvetet" PDF ePub Kindle